Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών δρώντας στα πλαίσια της ενημέρωσης και της μετάδοσης των εφαρμογών της επιστήμης της φυσικής σε όλο τον κόσμο αποφάσισε τα ακόλουθα:

1.Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου μετά από τις εκλογές της Ε.Ε.Φ στις 4 Ιουλίου .

2.Eκδόθηκε η τιμητική έκδοση αφιερωμένη στο Καίσαρα Αλεξόπουλο
3.Θερινά Σχολεία Σύγχρονης Φυσικής για μαθητές Λυκείου στη Κυπαρισσία από 26 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου ,δηλώστε συμμετοχή .
4.Σεμινάριο Παιδαγωγικής Κατάρτισης, διάρκειας 250 ωρών με φορέα του Δημοσίου εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας για τα μέλη της Ε.Ε.Φ
5.Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίου για την Ειδική Αγωγή 400 ωρών για τα μέλη της Ε.Ε.Φ με το Πανεπιστήμιο Αθηνών,δηλώστε συμμετοχή από τις 25 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου .
6.Νέος κύκλος για το σεμινάριο Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης 250 ωρών σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ,έναρξη τον Οκτώβριο .
7.Συνεχίζεται η συνεργασία με τη Κιβωτό για τη Νοηματική Γλώσσα και με ειδικές προσφορές Φορέα του Δημοσίου για τα μέλη μας για τη γραφή Braille
8.Θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο στο Cern για τους συναδέλφους τέλος Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου


Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών σε διαφορετική διεύθυνση, παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα εγγραφής στο website μας. Προωθείστε το newsletter μας σε συναδέλφους αλλά και το ευρύτερο κοινό που ίσως ενδιαφέρεται για τις δραστηριότητές μας!


Το newsletter έχει αποσταλεί στη διεύθυνση [nz@ontelecoms.gr]. Αν δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε στη διεύθυνση αυτή, παρακαλούμε πατήστε εδώ.


www.eef.gr