Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ

Στην σελίδα αυτή θα βρείτε προγραμματάκι που σας υπολογίζει αυτόματα τα μόρια που έχετε με την βαθμολογία που πήρατε σήμερα με τα αποτελέσματα.
Θα το βρείτε δεξιά αυτού του κειμένου που διαβάζετε εδω και στην ετικέτα ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ.
Πρέπει να έχετε τους βαθμούς των τετραμήνων και τους βαθμούς γραπτών. Επιλέγεται εύκολα την κατεύθυνση βάζοντας τον κέρσορα στα αντίστοιχα πεδία. Αφού βάλετε τους βαθμούς στα κελιά παίρνετε αυτόματα τα μόρια που έχετε.
 Μπορείτε να κάνετε επιλογές στο πρόγραμμα για διάφορα πεδία. Είναι πολύ εύκολο.
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Δημόσια διαβούλευση για το «Σχέδιο Νόμου για την ανάπτυξη της Δια Βίου Μάθησης»



Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων θέτει σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, από τη Δευτέρα 5/7/2010 έως την Κυριακή 11/7/2010, το σχέδιο Νόμου για την ανάπτυξη της Δια Βίου Μάθησης.


Το υπό διαβούλευση κείμενο του νομοσχεδίου βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://www.opengov.gr και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων www.minedu.gr.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων στα σχολεία τους. Θα βρίσκονται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου αρκεί να γνωρίζει ο υποψήφιος τους κωδικούς του που ζητά το σύστημα όταν φορτώσει την σελίδα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις φέρουν όλες τις βάσεις σε όλες τις σχολές να έχουν μικρή έως και μέτρια πτώση. Η τελική διαμόρφωση των βάσεων θα δοθεί με τα τελικά αποτελέσματα αφού οι προτιμήσεις των υποψηφίων αποτελεί ισχυρό παράγοντα διαμόρφωσης της βάσης.
Όπως και να είναι πάντως έχουμε μεγαλύτερη πτώση στις σχολές της επαρχίας απ' ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Καλά αποτελέσματα