Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ

Από αύριο αρχίζει η διαδικασία της συμπλήρωσης των μηχανογραφικών των υποψηφίων. Η διαδικασία τελειώνει στις 20 Ιουλίου 2009.
Μια άποψη ας μας επιτρέψετε να πούμε. Την επιλογή τους, αγαπητοί φίλοι, υποψήφιοι να την στηρίξετε πάνω σε δυο παραμέτρους.
Πρώτο, την επιθυμία. Τι είναι αυτό με το οποίο θα θέλετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά επαγγελματικά στο μέλλον. Θα πρέπει να σκεφτείτε οτι αυτό που θα σποδάστε θα το έχετε και ως επάγγελμα πέρα απο το επιστημονικό περιεχόμενο των σπουδών σας.
Δεύτερο θα πρέπει να μετρήσετε το πανεπιστήμιο που θα δηώσετε. Κι αυτό δεν υπονοεί ποιότητα σπουδών αλλά τόπο διαμονής. Η άποψή μας είναι οτι είναι σημαντικός παράγοντας όχι μόνο σήμερα αλλά και διαχρονικά ένας νέος να βρίσκεται στο σπίτι του όπου θα έχει διασφαλίσει τη συνέχεια της ζωής του στο περιβάλλον της οικογένειας. Στη περίπτωση αυτή συμπεριλαμβάνεται επίσης και ο παράγοντας οικογενειακές δαπάνες. Ο οικογενειακός προϋπολογισμός επιβαρύνεται σε μια εποχή που τα πράγματα γενικώς δεν είναι ανθηρά. Αν μάλιστα υπάρχει και άλλο άτομο στην οικογένεια που σπουδάζει ο παράγοντας αυτός γίνεται ακόμη πιο σημαντικός.
Σε κάθε επρίπτωση όμως το κυρίαρχο είναι το ουσιώδες αντικείμενο της επιστήμης που θα επιλέξει κανείς.
Καλή επιτυχία στος στόχους σας